Welkom bij Bakkerij van Broekhoven

Al vier generaties lang bakt Bakkerij van Broekhoven, waarvan het moederbedrijf meer dan honderd jaar in Steenbergen gevestigd is, dagelijks verse brood- en banketproducten. De vestigingen in Halsteren zijn van meer recente datum, maar draaien inmiddels ook al ruim veertig jaar mee.

Begonnen met een klein bedrijfje bracht overgrootvader Marinus van Broekhoven met paard en wagen het brood naar zijn klanten. Zoon Harry en diens zonen Rein en Jan zetten de zaak voort en breidden deze uit en het kleine bedrijfje maakte plaats voor een nieuwe bakkerij. Nu is het aan de vierde generatie, ook weer twee broers, Harry en Bart, om de traditie te vervolgen.

Inmiddels is er uiteraard heel veel veranderd in het productieproces. Modernisering en automatisering zorgen voor een goed verloop hiervan, maar de ambachtelijkheid staat daarbij hoog in het vaandel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het worstenbrood dat nog steeds gemaakt wordt volgens eigen, authentiek recept.

Het team van Bakkerij van Broekhoven verzorgt niet alleen het assortiment van de eigen winkels in Steenbergen en Halsteren, maar levert ook aan horeca, verenigingen en derde kanaal.

Naast het traditionele assortiment zijn er ook veel broodsoorten die passen in een patroon van gezonde voeding zoals meergranen- en donkere volkorenproducten. De term ‘tailor-made’ heeft ook bij Bakkerij van Broekhoven zijn intrede gedaan, wat betekent dat veel producten naar wens van de klant, zowel particulier als horeca, gemaakt worden.

Contact

Winkel Halsteren, Dorpsstraat
Dorpsstraat 170A
4661 HV Halsteren
T: 0164 686100

Winkel Halsteren, Elkhuizenlaan
Burg Elkhuizenlaan 33
4661 CH Halsteren
T: 0164 682475

Winkel Steenbergen
John F. Kennedystraat 3
4651 XJ Steenbergen
T: 0167 563701

Ons assortiment

Gebak bij bakkerij van Broekhoven

Taarten & Gebak

Het lijkt zo gewoon, een gebakje of een koekje, maar niets is minder waar! Er is een duidelijk verschil tussen industrieel banket en kwaliteitsgebak.

Brood bij bakkerij van Broekhoven

Brood

Iedere nacht gaan onze bakkers de uitdaging aan om verse, ambachtelijke en smakelijke producten aan te kunnen bieden in onze winkels.